Tarieven

 

 

Hoe werkt dat?
Door een vast tarief per maand te betalen weet u van te voren hoeveel u kwijt bent. Uw administratie is dan goed geregeld en u kunt meer tijd besteden aan de activiteiten in uw onderneming die juist geld opleveren.

Daarnaast is Administratiekantoor Dirven altijd op de hoogte van de laatste veranderingen als het gaat om wettelijke regelgeving en fiscale regelingen.
Bijvoorbeeld de aantrekkelijke regelingen, startersaftrek, meewerkaftrek, MKB vrijstellingen, fiscale oudedags-reserve, kleine ondernemingsregeling voor de BTW en nog veel meer. Immers wanneer deze juist worden toegepast geeft dat óók weer een direct voordeel.

Zit ik aan een (langlopend-) contract vast?
Nee, u geeft aan welk abonnement u wenst en wij gaan voor u aan de slag. Wij zorgen dat alles goed is geregeld zodat u graag met ons blijft werken. Indien u om welke reden dan ook wilt stoppen of een ander abonnement wenst dan kan dat op ieder moment.

Zijn er nog bijkomende kosten?
De kosten blijven beperkt tot het vaste maandbedrag. U heeft ook geen kosten voor eigen dure software of abonnementen hierop. U heeft de mogelijkheid om een abonnement te kiezen dat bij u past. Onze abonnementen staan op de achterzijde.

Wilt u ook meer tijd voor uw onderneming?
Maak een afspraak met Robert Dirven. Dan zorgen wij dat uw administratie op orde is en u kunt ondernemen.